Privacyverklaring

Okra Stad Kortrijk  bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je                       lidmaatschap  (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens).

Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank bij Okra Stad Kortrijk minister Tacklaan 43 8500 Kortrijk en ook bij OKRA vzw Haachtsesteenweg 579 1030 Schaarbeek /Brussel

 

 

 

Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de    plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 1 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

 Neem je als lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geďnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 1  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Okra Stad Kortrijk  werking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen, jou mailadres wordt nooit aan derden medegedeeld.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan  info@okrastadkortrijk.be of via jouw plaatselijke bureel Minister Tacklaan 43 8500 Kortrijk 

 Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

 

 Cookies: Wij maken geen gebruik van cookies op de website.

 

Foto's: Voor leden die hier bezwaar tegen maken, kunnen zij dit kenbaar maken aan een bestuurslid. Als een persoon zich op een publieke plaats begeeft, geeft hij in principe zijn

stilzwijgende toestemming. Als bepaalde personen toevallig op een foto, genomen op een publieke plaats, staat dan gaat men er in principe ook van uit dat een toestemming voor het verdere gebruik van die foto niet vereist is. Hetzelfde geldt wanneer er afbeeldingen van een menigte worden genomen

 

Ons plaatselijk trefpunt Okra Stad Kortrijk verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679    rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.

 

 

het bestuur van OkraStadKortrijk, Minister Tacklaan 43 8500 Kortrijk