Home   Eigen activiteit   Okra activiteit   Jaarprogram    Sportkalender    Contact    Foto's    Films    Okra berichten      
foto's jaar 2020      foto's jaar 2019      
foto's jaar 2018       foto's jaar 2017

Alle foto's van onze activiteiten jaar 2021


Slideshow 2: Dinsdag 23 maart


Met de enthousiaste Okra wandelaars hebben we de wandeling 'Het Spijkerpad' van 5,2km afgewandeld. We zijn gestart aan OC de Lange Munte in het prachtig lente weer. Iedereen genoot van de mooie plekjes...
Kijk en lees verder klik hier voor de foto's in SlideShow.

Dinsdag 16 maart 2021

We kregen gelukkig een 100% zonnige dag om onze 10 km wandeling te doen. Met 4 wandelaars vertrokken we via het Bruyninghe pad naar het ziekenhuis. We wandelden via het nieuwe pad rond het ziekenhuis naar de oude hoeve. De pony was blij met onze aandacht en de paaslelies en krokussen toonden zich van hun schoonste kant. Als slot kwam er een verrassend vieruurtje waar we echt van genoten. Voor herhaling vatbaar. Martine,
Kijk en lees verder klik hier voor de foto's in SlideShow.

Donderdag 11 maart.


Door de wind maar niet door de regen stapten 4 dames ongeveer 4 km in een rustig tempo.
We vertrokken aan de Sint-Rochuskerk via de Loofstraat, de Wolvendreef en Meiweg om via de Beverlaai, de Kanonstraat, de Sint-Denijsestraat en het Volksplein terug aan te komen aan het beginpunt.
Tijdens de koffiestop konden we even genieten van de rust van het Van Ackershof.

Slideshow: Donderdag 25 februari


Budalys, wandeling met Carine 2 km
De wandeling was een succes. Iedereen was content om elkaar terug te zien. We wandelden in 2 groepjes van 4, Francine en Carine waren de begeleidsters.
Kijk en lees verder klik hier voor de foto's in SlideShow.

18 februari 2021:

Argendaal wandeling Bellegem
Om 14 uur stipt vertrokken we aan de kerk van Bellegem onder een bewolkte hemel voor de Argendaalwandeling van een kleine 14 km. Wat een mooie vergezichten kwamen we tegen!
We voelden ons in heuvelland. Elk voordeel heb zijn nadeel. Met drie personen kan je de hele weg samen babbelen, en dat hebben we gedaan. Content, moe en een beetje nat kwamen we stipt 17 uur terug aan de kerk.

13 februari 2021:

wandeling Marke 8 km
We parkeerden op een spekgladde parking op het Olympiade plein in Marke. De straten en de paden waren volledig sneeuwvrij. We konden goed doorstappen. We wandelden via het Markebekepad langs het vijvertje van het preshoekbos tot aan de Balistraat. Daar waren de kinderen aan het spelen op het ijs.
We deden een poging om langs de Leie te wandelen maar sneeuw en ijs beletten ons om onze voeten veilig op de grond te zetten. We deden dus een ommetje met een lekker kantje en kwamen veilig en wel terug op het olympiade plein.

29 januari 2021:

Ziemie wandeling
Met drie vrienden vertrokken we op stadswandeling! We gingen op zoek naar de Ziemie’s.
Dat zijn mooie kleine bronzen beeldjes die in het centrum staan. We vonden ze alle 20 dank zij de vier paar goede ogen...
Kijk en lees verder klik hier voor de foto's in SlideShow.

21 januari 2021:

4 sportieve dames wandelden 4 km in de omgeving van sportcentrum Mimosa, een stukje in de wijk rond Walle en dan in het park "De Blauwe Poorte" Na de wandeling werd voor een verrassing gezorgd en het was lekker.

15 januari 2021:

Sportieve wandeling met Martine
Drie sportieve wandelaars stonden klaar met goeie botienen, een warme jas en muts om de 10 km af te wandelen. We vertrokken aan Lago, langs de onverharde kant van de Leie richting Bissegem. Langs het Markebekepad wandelden we verder naar Marke om langs onverharde wegjes terug richting Kortrijk te stappen. Niemand had koud, we babbelden ons warm!
Groeten, Martine

16 januari 2021:

Stadswandeling in Kortrijk met Nadine
Deze namiddag was het een 'sneeuwwandeling' met Annie en Detta, Lydia durfde niet voor de gladheid, Nadine was de gids.
We zijn wat vroeger vertrokken in de sneeuw en hebben toch een uurtje gewandeld.
We zijn even binnen geweest in St Maartenskerk. Het was winters en deugddoend.
Groeten,
Nadine